Over 10 år med webdesign i Trondheim

Firmaet Bellenett DA ble etablert i Trondheim 23. august 2001. Bård Fjeldaas og Theodor With, med mastergrader fra NTNU i Trondheim i ryggen, har drevet firmaet siden den gang. Vi er nå godt etablert med adskillige nettsted bak oss, både med egenutviklet kode, og basert på forskjellige tilgjengelige verktøy som WordPress og ikke minst TYPO3. Vi har arbeidet både med eget grafisk design og design utenfra. Vi har dekket forskjellige behov for utforming av nettstedsgrafikk, logo og identitetsmarkører. Vårt arbeidsflytdesign har håndtert enkeltpersoner eller større redaksjoner. Våre kunder er lokalisert flere steder i landet, men rimeligvis mest i Trondheim.

Bård Fjeldaas

Bård er bedriftens ansikt mot kundene. Alltid blid og åpen for en effektiv løsning, og om han ikke svarer på telefonen er det bare fordi han snakker med en annen kunde.

Theodor With

Theodor er firmaets kontormotor. Det som går på utforming av grafikk eller programmer, er det han som tar seg av. Han er også administrativ leder og håndterer regnskapsbilag med ildtang.

Kontaktinformasjon

Bellenett DA
Bergsbakken 3
7052 TRONDHEIM

kontor [krøll] bellenett.no
www.bellenett.no

938 86 338 - Theodor With
926 85 628 - Bård Fjeldaas

Send oss en forespørsel