Portfolio av våre prosjekt

Nettside for Norges Unge Katolikker

Hjemmesiden til Norges Unge Katolikker er blant de mer utbygde organisasjons-sidene vi har laget. Oppgaven var i utgangspunktet å reformulere den gamle siden, ikke minst med hensyn til arbeidet for redaksjonen på "baksiden", men også for å friske opp det grafiske uttrykket. Foruten statiske side-elementer har nyhetene en sentral rolle, og sammen med kalenderfunksjon både for merkedager og arrangementer gir det siden en smak av en nettavis for organisasjonen. Med en dynamisk oppdatert liste over tillitsverv og lokallag, der den enkelte bruker selv kan logge seg inn og oppdatere informasjonen, fremstår nettstedet som et verktøy egnet for bruk, ikke bare en krok med en oppslagstavle.

Forskningsprosjektet EURO-GBD-SE

I tillegg til å være et nettsted for å tilgjengeliggjøre prosjektet, skulle nettstedet integreres mot et samarbeidsverktøy. Vi laget en plugin som henvender seg til samarbeidsverktøyet og oppdaterer fremdriftsindikatorer på en underside ("Work Packages"), og slik tilfører siden en dynamikk og relevans til det daglige arbeidet.

Tyholttunet barnehage

Tyholttunet barnehage er en privat barnehage for barn av ansatte ved NTNU og Sintef. Vår oppgave var å designe et nettsted som var enkelt for de ansatte å oppdatere selv, og som kommuniserte at dette var en barnehage - uten å bli barnslig i uttrykket.

Vår løsning baserer seg på bruk av enkle innholdselementer og en karakteristisk ramme. For å unngå et alt for statisk uttrykk, er toppbildet utbyttbart. Takket være en avansert underliggende mal er det likevel uproblematisk å vedlikeholde - også om det skulle behøves flere underliggende sider.

Kartløsning for NTNU

Kartløsning for NTNU

Å lage en applikasjon innenfor det grafiske uttrykket til NTNU, med karttegninger fra OpenStreetMap-prosjektet, som håndterer titusenvis av rom og tilhørende organisasjonsenheter, ble etterhvert oppdraget for Informasjonsavdelingen til NTNU. Fra å være en enkel reformulering av det eksisterende kartet, har vi fulgt prosessen til vi i dag har et flerspråklig kart med søkefunksjon for både bygningsdata og alt annet innhold, tilbakemeldingsmekanisme for kontinuerlig vedlikehold, maskinnivå utveksling av data (API), avansert caching for best mulig ytelse og fornøyde brukere. Deres glede er også vår!

Mer enn det tekniske

Vårt arbeid  med å formgi nettsteder er basert på en filosofi som strekker seg lenger enn bare det "tekniske". Det dreier seg naturligvis om sideeierens identitet, men også at den besøkende skal føle seg hjemme. Det dreier seg om at stoffet skal presenteres på en god måte, men også at det overhodet skal bli lagt inn på siden, via noen form for redaksjon. Det dreier seg om programmering og filformater - men enda mer om emosjoner og brukeropplevelse.

Vi presenterer her en håndfull nettsider som viser noe av spennvidden i arbeidet vårt. Vi håper at dersom du blir interessert i vårt arbeid med tanke på din egen nettsatsning, vil du ta kontakt så vi kan utforme noe sammen. Vi har både ferdigløsninger og skreddersøm i ermet!

Priser

De fleste av våre prosjekt havner i begynnelsen i området mellom 20 og 60 000 kroner (pluss utlegg til feks bilder), og deretter er det avhengig av hvor mye kursing og lignende som ønskes og hva slags driftsavtale som er aktuelt. Imidlertid har vi gjort flere prosjekt utenfor dette prisområdet, så vær ikke redd for å ta kontakt.