Funksjonelt nettsted

Standardpakke med nyhetsmodul

Vi har satt sammen en svært prisgunstig pakke med flere moduler presentert i et standard malverk, som vi selger for kroner 14990 i etableringskostnad og 375 kr/mnd i driftskostnad (alle priser eks MVA). Med vår oppfølging gir dette deg en solid grunnmur for din nettsatsning.

Les mer om modulene som er inkludert i prisen:

Nyhetsmodul

Nyhetsmodul

Med nyhetsmodulen legger du inn saker basert på publiseringsdato. Du kan bruke det som en slags nettavis, eller det kan bli bloggen din, eller du kan bruke det til referater fra møter eller som daterte beskjeder - mulighetene er svært mange. Poenget med nyhetsmodulen er at den ordner sakene kronologisk.

Kalendermodul

Kalendermodul

Kalendermodulen ligner på nyhetsmodulen i det at den ordner sakene kronologisk, men kalenderen er spesialtilpasset for fremtidige hendelser, for eksempel kurs, turer, møter eller lignende. Du kan få sakene presentert i en vanlig måneds-tabell, eller som en terminliste.

Statiske innholdelement

Statiske innholdelement

En av kjernefunksjonene i TYPO3 (les mer på teknologi-siden vår), er bruken av innholdselement som plasseres på sidene dine. Til forskjell fra det tidsstyrte innholdet som nyhets- og kalendermodulen håndterer, er de statiske elementene ikke ordnet etter tid, men på bestemte steder på siden. Helt statiske er de nå likevel ikke - med avanserte muligheter for tidsstyring, mediehåndtering og kloning kan du faktisk gi nettstedet ditt et svært dynamisk uttrykk bare med denne kjernefunksjonaliteten.

Lesbare URL'er

Lesbare URL'er

Når de som besøker ditt nettsted skal finne frem på internett, ønsker de å finne en åpen dør. En adresse de kan forstå og kanskje til og med huske, er alfa og omega: Ingen merkelige koder og uforståelige numre, men en helt forståelig adresse som til denne siden: www.bellenett.no/kampanje.

Forbedret finnbarhet

Forbedret finnbarhet

Ikke bare skal brukerene finne nettstedet ditt. Søkemotorer må også både finne den, og forstå hva som er viktig og mindre viktig. Jo tryggere søkemotoren er på innholdet, jo høyere plassering får du i søkeresultatene. Dermed blir du lettere å finne for brukerene også. Vår løsning leveres med flere mekanismer du kan ta i bruk for å øke finnbarheten (såkalt "SEO", Search Engine Optimizing).

Galleri

Galleri

En viktig del av opplevelsen på internett, er bilder. I kampanjepakken vår har vi inkludert et enkelt galleri som fungerer bra når du vil presentere 10-15 bilder i slengen. Det integreres i nyhetssakene eller de statiske elementene som du legger inn på nettstedet, og har både en "filmstripe" med minibilder og mulighet for fullskjermvisning med blaing.

Statistikk

Statistikk

Minst halvparten av moroa med å ha et nettsted, er å oppleve at folk kommer dit. Vi er opptatt av at nettstedet skal være en møteplass for deg og dine besøkende, og derfor er det viktig å måle at de tiltak du setter i verk bidrar til dette. Statistikk er derfor en naturlig del - til og med i denne rimelige kampanjepakken vår.

Meld din interesse!