Tilpasninger

Vi justerer utgangspunktet etter dine behov og ditt budsjett. Det er i denne delen av prosessen nettstedet ditt får sin egen karakter. Her er det viktig at dere og vi er samstemte om hensikten med nettstedet: "Hva vil du at det skal gjøre for deg i dag?"

Våre installasjoner spenner i dag fra velbesøkte nettsted med flere tusen sider, til mikrosteder med to-tre sider. Dersom dine behov befinner seg et sted her i mellom, er du velkommen til å ta kontakt.

Produkter

Våre nettsted tar utgangspunkt i programkode som kontinuerlig utvikles og sikres av et nettverk av firmaer som vårt eget. Basert på vår erfaring og kunnskap bygger vi disse sammen i konfigurasjoner som er utgangspunkt for våre tilbud til våre kunder.

Et slikt solid rammeverk gir et svært godt utgangspunkt fordi det både er utprøvd under forskjellige forutsetninger og dessuten er tilpasset og fulgt opp i nettopp din sammenheng.

Bellenett DA
Bergsbakken 3
7052 TRONDHEIM

kontor [krøll] bellenett.no
www.bellenett.no

938 86 338 - Theodor With
926 85 628 - Bård Fjeldaas

Tilpassede nettsted

Bellenett DA leverer avanserte nettsted tilpasset din organisasjon. Vi fokuserer ikke bare på utsiden, men hjelper din nettredaksjon ved å tilpasse baksiden også, programmere små snutter som gjør at dine data faktisk kommer ut, lage håndbøker og holde kurs.